Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwitserleven besteedt groot gedeelte ICT-beheer uit aan CMG

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Bron: CMG
Zoek soortgelijke berichten
CMGZwitserleven besteedt aanzienlijk deel ICT-beheer uit aan CMG

Amstelveen, 24 oktober 2000 - Zwitserleven besteedt het technisch applicatiebeheer van een deel van haar ICT-backoffice systemen uit aan CMG. Beide partijen hebben daartoe een substantieel miljoenencontract afgesloten. Het innovatieve contract voorziet in een bonus/malusregeling van 10 tot 20 procent ter stimulering van een verdere kwaliteitsverbetering. De uitbesteding van het beheer volgt op de vernieuwing van de ICT-informatiesystemen die Zwitserleven medio 2000 in samenwerking met CMG heeft afgerond.

De nieuwe informatiesystemen van Zwitserleven vergen een geavanceerd beheer en onderhoud en daarom is gekozen voor een vergaande uitbesteding van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie