Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ernst & Young Awards voor beste plan agrarische ondernemer

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ERNST AND YOUNG

persuitnodiging: Awards voor beste agrarische business plan

PERSUITNODIGING

ERNST & YOUNG AWARDS VOOR BESTE BUSINESS PLAN AGRARISCHE ONDERNEMER

Geachte redactie,

Op woensdag 25 oktober aanstaande vindt vanaf 17.00 uur aan de Universiteit Nijenrode te Breukelen de uitreiking plaats van de Ernst & Young Awards voor de beste business plannen van agrarische ondernemers. Ook vertegenwoordigers van de media zijn voor deze uitreiking van harte uitgenodigd.

Aan de competitie voor het beste ondernemingsplan doen de cursisten mee van de Leergang Grensverleggend Ondernemerschap, een coproductie van het Netherlands Institute for Co-operative Entrepreneurship (NICE) van Universiteit Nijenrode en Agramanagement. Deze leergang beoogt agrarische topondernemers beter in staat te stellen om in te spelen op de vele kansen en bedreigingen waarmee de agrarische sector mee te maken heeft.

De drie beste business plannen worden onderscheiden met de Ernst & Young Awards ter waarde van respectievelijk fl. 10.000,=, fl. 5.000,= en fl. 2.500,=.

De bijeenkomst vindt plaats in zaal Arena in het EMDC (Plesmanpaviljoen) van Nijenrode, Straatweg 25 te Breukelen. De portier zal u bij aankomst de weg wijzen.

De aanmelding van uw eventuele komst wordt op prijs gesteld. Voor aanmelding en/of meer informatie over de Awards kunt u met mij contact op telefoonnummer 010 407 4359/ 06 21 25 25 15.

Uitziende naar uw komst op 25 oktober,
Met vriendelijke groeten,

Jan-Willem Wits,
Woordvoerder Ernst & Young.

24 okt 00 16:26

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie