Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start radiocampagne genie.nl over e-mail per sms

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Amsterdam, 24 oktober 2000

GOEDE VRIENDEN BEREIKEN ELKAAR SNEL, MAKKELIJK EN OVERAL VIA GENIE.NL

Genie.nl geeft vrienden de mogelijkheid elkaar overal te bereiken. Via de site (www.genie.nl) is iedere Genie-gebruiker voor zijn of haar familie en vrienden gratis per e-mail bereikbaar op het persoonlijke Genie e-mailadres of kan e-mailberichten als SMS gratis door laten sturen naar de mobiele telefoon. Genie.nl ondersteunt deze services met de 'Like your Friends, Love your Friends' radiocampagne die vanaf 25 oktober te beluisteren is. De campagne benadrukt dat wie zich bij Genie heeft ingeschreven zelf bepaalt hoe hij zijn persoonlijke e-mailberichten van vrienden wil ontvangen; bijvoorbeeld voor hele goede vrienden via SMS en voor andere vrienden en kennissen per e-mail.

Berichten via mail of SMS
Genie geeft iedere gebruiker naast een Genie e-mailadres ook een persoonlijke SMS mailadres, waarmee berichten die ontvangen worden op het Genie SMS mailadres automatisch als SMS-bericht worden doorgestuurd naar de mobiele telefoon. Een WAP-telefoon is hiervoor dus niet noodzakelijk. Wie zijn e-mailberichten altijd en overal direct wil lezen, geeft aan familie en vrienden zijn persoonlijke SMS mailadres ((naam@sms.genie.nl)) waarnaar zij hun berichten sturen. Wie wel contact wil onderhouden, maar zelf wil bepalen wanneer hij zijn berichten bekijkt, geeft aan vrienden en bekenden zijn ´gewone´ Genie e-mailadres ((naam@genie.nl)) door waar zij berichten achter kunnen laten.

SMS-en naar 8 vrienden tegelijk
De gebruikers van Genie.nl hebben voordelen met betrekking tot SMS-gebruik: via de site kunnen zij gratis SMS-berichten versturen aan de personen uit hun adresboek. Het bericht is snel en gemakkelijk in te typen via de pc en kan vanaf begin november zelfs in een keer naar maximaal 8 personen tegelijk verstuurd worden. Handig om met een stel vrienden af te spreken om uit te gaan!

Over Genie
Genie.nl werd in augustus dit jaar in Nederland geïntroduceerd en biedt als open portal vaste en mobiele internetdiensten aan iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon en toegang heeft tot internet. Naast een gevarieerd dagelijks nieuwsaanbod op haar webservice zoals sportnieuws, entertainmentnieuws en updates van de aandelenkoersen, brengt Genie.nl sinds half oktober als enige in Nederland ook gratis actueel Big Brother nieuws via SMS. De Hot News-rubriek op de Genie WAP-site brengt daarnaast 10 tot 15 keer per dag uitgebreid nieuws over de laatste ontwikkelingen in en rond het Big Brother-huis voor iedereen met een WAP-telefoon. Genie verwacht de komende tijd het aantal diensten via beide kanalen flink uit te breiden.

###

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie