Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verbouwing politiebureau Parallelweg Maastricht

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 18-10-2000

Persberichten politieregio Limburg-Zuid

persbericht 18 oktober 2000

Maastricht, tijdelijke verhuizing politie.

Het politiebureau aan de Parallelweg in Maastricht, schuin tegenover het NS-station, gaat met ingang van woensdag 25 oktober 00 tijdelijk dicht. Het gebouw, waarin de basiseenheid Maastricht Noord-Oost is gehuisvest, voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en zal daarom een grondige verbouwing ondergaan.

Het personeel wordt tijdens de verbouwing die ongeveer 1 jaar in beslag neemt, ondergebracht in het gebouw van de basiseenheid Maastricht Zuid-Oost/Eijsden aan de Molensingel. De tijdelijke verhuizing heeft geen gevolgen voor de bevolking in Maastricht Noord-Oost. Om de burgers tegemoet te komen voorziet de politie vanaf donderdag 26 oktober in een mobiel inlooppunt in de vorm van een als kantoor ingerichte en in politiekleuren gespoten stadsbus, welke pal voor het te verbouwen politiebureau wordt geplaatst. Tijdens kantooruren ( ma tm vrij 09.00 17.00 uur) en op zaterdag (10.00 - 16.00 uur) zullen burgers daardoor in de gelegenheid zijn om in deze politiebus aangifte te doen.

De telefonische bereikbaarheid blijft onveranderd: 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie