Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finale studentencabaretfestival te zien & horen op internet

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDENTEN.NET

FINALE CABARET FESTIVAL TE ZIEN EN HOREN OP INTERNET

Studenten.net (www.studenten.net) zendt de landelijke finale van het 14e Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) uit via haar website. Het is voor het eerst dat een landelijk cabaretfestival online gaat. Een compilatie met optredens en interviews is dan enkele dagen na het festival thuis vanachter de eigen pc te zien en te horen. Het evenement wordt in de Stadsschouwburg Groningen gehouden met een gastoptreden van Sanne Wallis de Vries.

Het is niet de eerste keer dat Studenten.net evenementen via haar website uitzendt. Eerder was het Nationale Studenten Songfestival (met winnaars als Guus Meeuwis en IsOokSchitterend) live te volgen, alsmede het Grote Nederlandse Studentensport Kampioenschap (GNSK). Studenten.net, dochter van de Noordelijke Dagblad Combinatie, is met 730.000 pageviews in de afgelopen maand, het grootste studentenplatform van Nederland.

DEELNEMERS
Onder het toeziend oog van 800 kritische medestudenten en vakjury, zullen de studentdeelnemers strijden om plek tussen hun voorgangers en grootten als Theo Maassen, Jochem Myjer, Arthur Umgrove, Schudden Voor Gebruik en Creme Fraiche. De studentdeelnemers zijn: Pieter Jouke de Bildt (Ikookdan), Matanja Pinto (Hikari), Kateleine van der Maas en Jose Schuringa als het duo Sjok (Leuk is anders), Eric Looge, Daniel van Huffelen en Thierry Roseboom als het trio Brropwuk (Samoerai), Martijn Loerakker (Drie is teveel), Leo Alkemade en Roel Bloemen als het duo Alkemade en Bloemen (Kstopermee).


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie