Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CAO touringcar-chauffeurs slecht nageleefd

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

CAO touringcar-chauffeurs slecht nageleefd

De afgelopen dagen is FNV Bondgenoten in Spanje met een verrassingsactie begonnen onder pendelbuschauffeurs met bestemming Costa Brava. Tijdens deze controle-actie is vooral nagegaan in hoeverre de CAO-afspraken over rusttijden en slaapaccommodatie worden nageleefd. Vakbondsbestuurder Cees Bos: .Op basis van een eerste steekproef onder buschauffeurs blijkt dat deze CAO-afspraken zelden worden nageleefd. We hebben een aantal chauffeurs gevraagd een checklist in te vullen en verder hebben we verschillende mensen gesproken. Daaruit blijkt dat de CAO nauwelijks wordt nageleefd. In Spanje bleken bijvoorbeeld twee chauffeurs samen met een hostess op een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie