Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Imation: onafhankelijke testomgeving in SAN Solutions Lab

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Connex toont de veelzijdigheid aan van SANavigator tijdens uitvoerige testen in het Imation SAN Solutions Lab Imation biedt onafhankelijke testomgeving in SAN Solutions Lab

Schiphol-Rijk, 25 oktober 2000 --- Connex, een ontwikkelaar van Storage Area Network (SAN) en Network Attached Storage (NAS), heeft in het Imation SAN Solutions Lab een uitvoerige serie interoperabiliteits- en prestatietesten afgesloten van haar SANavigator beheerssoftware. Dit laboratorium is gevestigd in het hoofdkantoor van Imation in Oakdale, Minnesota, en is een van de eerste onafhankelijke SAN Solutions Laboratoria. Het is bedoeld om de compatibiliteit en uitwisselbaarheid van SAN-oplossingen te onderzoeken.

In het Imation SAN Solutions Lab kunnen klanten de interoperabiliteit en software configuraties van veelsoortige leveranciers evalueren. Het Imation SAN Solutions Lab is voorzien van apparatuur van meer dan dertig fabrikanten en biedt de klant onafhankelijke expertise en de mogelijkheid SAN-architecturen te testen en te meten, zonder daarbij de goede werking van hun bestaande systemen in gevaar te brengen. Het SAN Solutions Lab kan verscheidene klanten gelijktijdig bedienen, waarbij de beveiliging van elke testomgeving is gewaarborgd.

"Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Imation hebben wij bijna alle SAN- typologieën kunnen simuleren, waarin SANavigator kan voorkomen," zei Robert Wright, Vice President Software Engineering bij Connex. "De ervaring die we bij Imation hebben opgedaan, te samen met onze interne test- en certificatieprogramma's, bieden onze klanten de zekerheid dat SANavigator zal functioneren, zelfs in de meest complexe SAN-installatie."

"Door het simuleren van meer dan negentig procent van alle mogelijke SAN-oplossingen kunnen producenten van SAN-apparatuur als Connex, het Imation SAN Solutions Lab gebruiken om producten te ontwikkelen, te testen en te valideren in een open SAN-omgeving" ,aldus Mike Hogan, manager van het Imation SAN Solutions Lab. "In korte tijd kreeg Connex een overvloed aan informatie, alsof ze daadwerkelijk SANavigator installeerden in een groot aantal SAN-topologieën."

Het Imation SAN Solutions Lab kan worden gereserveerd voor test- en evaluatiedoeleinden door ondernemingen en instellingen die ofwel aanpassingen aan hun configuratie willen testen, ofwel de maximale bescherming van hun investeringen willen veiligstellen, voorafgaand aan de beslissing om te investeren in een SAN-architectuur. Meer informatie over de Imation SAN Solutions Lab is verkrijgbaar bij:

Uwe Berning
Imation Deutschland GmbH
Tel.: 00 49 2131 226 204
Email: (uberning@imation.com)

Over Connex
Connex is gespecialiseerd in schaalbare, centraal beheerde oplossingen voor netwerkopslag, van de werkgroep tot de gehele onderneming. De Connex oplossingen verhogen de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van netwerkopslagsystemen door het beheer in hoge mate te vereenvoudigen. De oplossingen voor netwerkopslag van Connex verbeteren de capaciteit en inzetbaarheid en brengen de exploitatiekosten sterk omlaag. Bezoek voor meer informatie over Connex de website: www.connex.com

Over Imation
Imation Corporation (NYSE: IMN) levert wereldwijd een reeks producten en diensten voor de beeld- en informatieverwerkende industrie. Imation is gespecialiseerd in uiteenlopende toepassingen voor beeldverwerking en gegevensopslag en is wereldmarktleider op het gebied van media voor gegevensopslag. Enkele bekende producten van Imation zijn de Travan minicartridge, de 120MB SuperDisk diskette, Rainbow, DryView en Matchprint. De omzet van Imation uit normale bedrijfsvoering bedroeg in 1999 1,4 miljard dollar. Begin maart 2000 had Imation wereldwijd 4850 mensen in dienst. Meer informatie biedt de bedrijfswebsite op www.imation.com en de Nederlandse website op www.imation.nl.

Meer informatie Imation:
Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
(020) 421 05 65
marije@l-dj.nl

Imation International B.V
Data Storage & Information Management Division
Theo Bouwmans
(020) 654 21 57
(tgbouwmans@imation.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie