Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SportActueel.com gaat online

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

SportActueel.com gaat online

Veenendaal - 25 oktober 2000 - Sport is één van de populairste onderwerpen voor een website. Zo bestaan er ook vele websites gevuld met sportnieuws. SportActueel.com heeft echter dit alles gebundeld en de titels van zo'n 25 websites met sportnieuws geplaatst op de website (www.sportactueel.com).

Hierdoor ontstaat het grootste Nederlandse overzicht van sportnieuws. De bezoeker kan gemakkelijk klikken op één van de titels om het artikel op de desbetreffende website te lezen.

Het sportnieuws is duidelijk gerangschikt in verschillende categorieën. Op deze manier kan snel het nieuws gevonden worden van de gewenste sport. Op de homepage is echter een overzicht gegeven van de titels van de meest interessante websites.

SportActueel.com is ontwikkeld door de Rotterdamse Bedrijfskunde-student Jorrit Baerends. Hij was eerder al mede-verantwoordelijk voor Scholieren.com en Zakelijk.com. De website, www.sportactueel.com, is vanaf vandaag, 25 oktober 2000, actief.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie