Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toekomst openluchtzwembaden Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente StadskanaalToekomst openluchtzwembaden

25 oktober 2000

Op maandag 16 oktober was er in Theater Geert Teis een bijeenkomst met betrekking tot de toekomst van de openluchtzwembaden in de gemeente. Tijdens deze bijeenkomst is er aandacht besteed aan de stand van zaken door wethouder Van de Kolk, was er technische informatie van N.V. Sportfondsenbad-Stadskanaal, de exploitant van de zwembaden, en ging het enquêtebureau in op de resultaten van de twee enquêtes die gehouden zijn.Ook werden de randvoorwaarden, waaraan de voorstellen voor de toekomstige ontwikkeling moeten voldoen, besproken.

De informatieavond was bedoeld als een oproep aan belanghebbenden, belangstellenden en aan de bewonersorganisaties van Musselkanaal, Onstwedde en Stadskanaal Noord om te komen met voorstellen. Ongeveer 300 personen hebben de informatiebijeenkomst vorige week maandag bezocht. De bezoekers konden op een formulier eventuele vragen noteren.De vragen zullen op 1 november worden beantwoord in de Nieuwsbode.

De gemeente Stadskanaal heeft belanghebbenden gevraagd om binnen de gestelde randvoorwaarden te komen met voorstellen voor de toekomstige ontwikkeling van de zwembaden. Verschillende belanghebbenden hebben zich inmiddels verenigd, zodat zij gezamenlijk met voorstellen kunnen komen.

Heeft u een suggestie voor de toekomst van de zwembaden, dan kunt u dat laten weten aan de contactpersonen van de belanghebbenden. Wilt u meedenken over de toekomst van het bad in Stadskanaal-Noord, dan kunt u contact opnemen met de heer Koerts (0599-648937). De contactpersoon voor het bad in Musselkanaal is de heer Kerkhoff (0599-413775). Voor ideeën met betrekking tot het bad in Onstwedde kunt u contact opnemen met de heer Meijer (0599-331564).

Natuurlijk kunt u ook bellen met de gemeente (0599-631631). U kunt dan vragen naar de heer Gerrits. De bedoeling is om over enkele maanden een bijeenkomst te organiseren, waarin alle voorstellen worden gepresenteerd. De aanvragen dienen vóór 12 december 2000 te worden ingediend bij de gemeente!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie