Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Wijn & Spijs' biedt antwoorden op culinaire vragen

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Wijn

Nieuws

<-
Wijn & Spijs, auteur Robert Leenaers

"Ik weet wat we vanavond gaan eten - maar welke wijn schenk ik daarbij?"

In Wijn & Spijs vindt u snel het antwoord op deze veel gestelde vraag. In dit boek worden smakelijke verbanden gelegd tussen eten en drinken. Het bevat geen recepten en geen uitvoerige wijnbeschrijvingen. Daarentegen is Wijn & Spijs juist voor de thuiskok dé toonaangevende gids die vakkundig de weg wijst naar de meest harmonieuze combinaties van wijnen en gerechten. In dit "spel der smaken" komen vele ingrediënten en hun bereidingswijzen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie