Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College B&W Rotterdam stelt standplaatsenbeleid bij

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

College stelt standplaatsenbeleid bij

(24-10) Het College houdt vast aan het standplaatsenbeleid voor straathandel zoals vastgesteld in 1991. Het standplaatsenbeleid is gericht op het terugdringen van wildgroei van de standplaatsen en de verkoopplaatsen een beter aanzien te geven om zodoende de kwaliteit van de buitenruimte te verhogen. Het centrum was daarin aangewezen als standplaatsvrij gebied. In navolging van amendement van Ravestein (maart 1997) doet het College een aantal voorstellen om een aantal plaatsen in het centrumgebied te handhaven ter verlevendiging van het straatbeeld. Dat kan onder meer door mobiele verkooppunten toe te laten. De ontheffingsmogelijkheid voor standplaatsen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie