Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

tot woensdagmiddag 25 oktober 2000
15:27 woensdag 25 oktober 2000

Bert Peters, tel.: 0592-361294 of 06-53238059


* Inbraken in autos

REGIO Afgelopen nacht is er in Drenthe in diverse plaatsen ingebroken in autos. In Assen werd aan het Twente en de Javastraat autos opengebroken en werden de radios er uit gehaald. Ook in Westerbork aan De Akkers en in Oosterhesselen aan de Welhaak werden autos de dupe van het inbrekersgilde. Ook hier moesten de radios het ontgelden. Schades zijn nog niet bekend.


* Inbraken in woningen

ZUIDLAREN Afgelopen nacht is er ingebroken bij een woning aan de Leenakkersweg. De daders waren binnengekomen door het forceren van een deur. Diverse vertrekken waren doorzocht. Voor zover er nagegaan kan worden, wordt alleen wat geld vermist.

Ook bij een woning aan de Heerdelaan in Zuidlaren werd afgelopen nacht ingebroken. Ook hier was het slot van een deur geforceerd. Totale schade is niet bekend.

Nog niet alle aangiften zijn binnen, maar uit het eerste onderzoek blijkt dat er in zeker 6 woningen is ingebroken.

MEPPEL Aan de Pieter Lastmanstraat werd afgelopen nacht een auto bij de woning weggehaald. De dieven waren in de woning gekomen middels het forceren van een achterdeur. Uit de woning werd een diplomatenkoffer met daarin diverse bedrijfspapieren, kentekenbewijzen en verzekeringspapieren alsmede een GSM ontvreemd. Voorts werd nog een horloge en een winterjas gestolen. De dieven vonden ook de sleutels van een Mercedes personenauto en hebben deze ook nog meegenomen.


* Inbraak in bedrijf

KOEKANGE Door een bedrijf aan de Dorpsstraat werd vandaag aangifte gedaan van diefstal van enkele duizenden guldens. Vermoedelijk is iemand gistermiddag het bedrijf binnengeslopen en heeft daar bij afwezigheid van het kantoorpersoneel de zaak doorzocht. Vanmorgen werd ontdekt dat er uit enkele bakjes met wisselgeld uit een kast een bedrag van enkele duizenden guldens was verdwenen. Er zijn geen aanwijzingen richting daders.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie