Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq rapporteert record resultaten in het derde kwartaal

Datum nieuwsfeit: 25-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Compaq rapporteert record resultaten in het derde kwartaal

Gouda, 25 oktober 2000 - Compaq heeft in het derde kwartaal van 2000 een nettowinst behaald van $550 miljoen, of een verwaterde winst van $0,31 per aandeel. Dit is een toename van $0,23 per aandeel of 288 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Wanneer rekening wordt gehouden met een netto investeringswinst van $25 miljoen na belastingen, bedroeg de verwaterde winst per aandeel $0,30.

De operationele winst over het derde kwartaal was $789 miljoen, een toename van $669 miljoen of 558 procent ten opzichte van vorig jaar . Wereldwijd behaalde Compaq in het derde kwartaal, dat op 30 september 2000 werd afgesloten, een omzet van $11,2 miljard. Vergeleken met dezelfde periode in 1999 is dit een toename van 22 procent. Wanneer rekening wordt gehouden met effecten van wisselkoersen, groeide de omzet met 26 procent.

"Deze resultaten tonen duidelijk onze sterke marktpositie aan," zegt Michael Capellas, Chairman en Chief Executive Officer van Compaq. "Deze omzetcijfers zijn de hoogste in de geschiedenis van Compaq. In een jaar tijd hebben we onze operationele winst vervijfvoudigd. Onze brutowinstmarge is gegroeid, terwijl de kosten gedaald zijn. En, het belangrijkste van alles, we bieden onze klanten het breedste assortiment in de industrie, met innovatieve producten en diensten voor Internet-toegang en
-infrastructuur."

Compaq realiseerde een aanzienlijke groei in alle regio's: Noord-Amerika groeide met 27 procent; Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) met 8 procent (21 procent wanneer rekening wordt gehouden met de effecten van wisselkoersen); het Asia-Pacific gebied groeide met 41 procent; Japan met 52 procent; Latijns-Amerika met 28 procent en China met 21 procent.

De brutowinstmarge in het afgelopen kwartaal, als percentage van de omzet, was 23,9 procent: een toename van 0,7 procentpunt ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. De operationele kosten voor het derde kwartaal waren $1,9 miljard, $132 miljoen of 7 procent minder dan in het derde kwartaal van 1999.

"Uit deze resultaten blijkt duidelijk hoe een goede bedrijfsvoering door de hele organisatie, in combinatie met innovatieve technologie, heeft geresulteerd in hoge financiële en marktprestaties. Daarin onderscheiden we onszelf duidelijk van onze concurrenten," continueert Capellas.

Vooruitzichten
"We kunnen een voortzetting van de sterke omzetgroei verwachten," aldus Capellas. "We vertrouwen erop dat we in het vierde kwartaal van 2000 een omzetgroei van 18 procent kunnen realiseren en een aanzienlijke verbetering van de winst per aandeel. In 2001 zullen we een groei zien van meer dan 40 procent, wat aansluit op de schattingen."

Bedrijfsoverzicht

Internet-infrastructuur
De omzet van Enterprise Computing was $3,8 miljard, een stijging van 19 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 1999. De operationele winst voor dit marktsegment was $597 miljoen, een toename van $302 miljoen ten opzichte van het derde kwartaal van vorig jaar. De winstmarge over het derde kwartaal was 15,7 procent van de omzet. Onder Enterprise Computing vallen de Industry Standard Server Group, de Storage Products Group en de Business Critical Server Group. Enterprise Computing was verantwoordelijk voor 34 procent van Compaq's totale omzet over het derde kwartaal.

De Industry Standard Server Group was verantwoordelijk voor het grootste deel van de behaalde resultaten, die het afgelopen jaar met 41 procent groeide tot $1,6 miljard. Dit is het tweede achtereenvolgende kwartaal met een omzetgroei van meer dan 40 procent. Alle regio's vertoonden een sterke groei, voornamelijk ten gevolge van het feit dat zowel traditionele bedrijven als Internet Service Providers hun datacentra verder uitbreiden.

Compaq bekrachtigde haar leidende rol in het stimuleren van de acceptatie van Windows 2000 door grote organisaties, met de lancering van gecertificeerde Data Center-oplossingen voor Windows 2000 Datacenter Server. Deze oplossingen omvatten complete producten, diensten en programma's die de implementatie van Windows 2000 Datacenter-platforms helpen versnellen.

Onlangs voltooide Compaq de meest omvangrijke uitrol van Windows 2000 en Exchange 2000 ter wereld, bij Hordaland Fylkes Kommune in Noorwegen. De installatie, die servers, opslagsystemen en diensten omvat, voorziet 23.000 leraren en studenten van e-mail.

Op het gebied van opslag heeft Compaq zich het afgelopen kwartaal gericht op de $6,5 miljard grote markt voor Network Attached Storage (NAS), met de introductie van de nieuwe TaskSmart N-Series NAS appliance-server. Dit is het eerste krachtige NAS-product dat de bedrijfseconomische voordelen van op standaards gebaseerde automatisering en aanvullende open opslagproducten weet te realiseren.

Met haar opslagoplossingen behaalde Compaq het derde kwartaal een omzet van $1,4 miljard, een toename van 9 procent ten opzichte van vorig jaar. Enterprise-opslag groeide met 44 procent ten opzichte van dezelfde periode van 1999, met name dankzij een sterke groei in de software en een duidelijke acceptatie van Compaq's Enterprise Network Storage Architecture-oplossingen.

Compaq leverde gedurende het derde kwartaal ruim 19.000 terabytes aan opslagcapaciteit, 60 procent meer dan in dezelfde periode van vorig jaar en wist belangrijke opdrachten te verwerven van bijvoorbeeld Acxiom Corporation, Level 3 Communications en Chase Capital Partners.

De omzet van bedrijfskritische servers nam toe met 5 procent tot $813 miljoen, vergeleken met het derde kwartaal van 1999. Deze omzetgroei is vooral het gevolg van een toename in het aantal leveringen van de dit jaar gelanceerde nieuwe AlphaServer GS-series. Zowel klantenacceptatie als de vraag naar deze productlijn zijn sterk. Compaq heeft tevens haar samenwerking met Oracle uitgebreid, door het Oracle Internet Platform op te nemen in haar complete reeks van server- en opslagoplossingen.

Compaq heeft onlangs een aantal belangrijke mijlpalen behaald op het gebied van zeer krachtige computersystemen. De U.S. Department of Energy heeft Compaq gekozen voor het bouwen van de snelste en grootste supercomputer ter wereld, voor de National Nuclear Science Administration. Ook het Japan Atomic Energy Research Institute heeft Compaq opdracht gegeven voor het bouwen van de grootste supercomputer in Japan.

Target Corporation, een van de grootste retailorganisaties in de VS, heeft Compaq's NonStop Himalaya-systemen gekozen voor het verwerken van de ruim 50 miljoen klantentransacties die zij dagelijks ontvangt. Compaq's nieuwe Zero Latency Enterprise (ZLE) concept voorziet in een datawarehouse- en klantenbeheeroplossing voor Target.

Internet-toegang
Zowel wereldwijd als in Nederland is Compaq het afgelopen kwartaal marktleider gebleven op het gebied van traditionele PC's. Parallel daaraan heeft het bedrijf ingezet op de nieuwe generatie Internet-apparaten. In augustus werd een reeks innovatieve Internet-producten gelanceerd onder de Compaq iPAQ-merknaam. Deze producten zijn gericht op een nieuwe markt voor apparaten die zowel voor zakelijke als consumenten-doeleinden gebruikt worden en voorzien in kant-en-klare content en diensten.

De Commercial Personal Computing Group behaalde in het derde kwartaal een omzet van $3,5 miljard, een toename van 28 procent ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Deze groep bleef haar winstgevendheid vergroten, met een winst van $133 miljoen. Dit is $302 miljoen meer dan in dezelfde periode van 1999 en twee maal zo veel als in het tweede kwartaal van dit jaar. De zakelijke PC groep was verantwoordelijk voor 31 procent van de totale omzet die Compaq in het derde kwartaal behaalde.

De vraag naar de iPAQ Pocket PC overtrof het aantal leveringen in het afgelopen kwartaal. Daarnaast heeft Compaq haar aanbod aan innovatieve draadloze e-mail-oplossingen uitgebreid met de Compaq iPAQ Blackberry Wireless Email Solutions. Compaq biedt als enige een end-to-end oplossing voor draadloze netwerkcommunicatie, van krachtige servers tot geavanceerde Pocket PC's.

Belangrijke leveringsovereenkomsten zijn gesloten met iScribe, die de komende twee jaar 50.000 iPAQ Pocket PC's zal aanschaffen ter ondersteuning van haar draadloze abonnementsdiensten voor de medische wereld. SBC Communications sloot met Compaq een driejarig contract af ter waarde van $250 miljoen, voor Deskpro PC's en diensten. Bertelsmann AG is met Compaq overeengekomen een Deskpro-desktop of een Armada-notebook aan ieder van haar 75.000 medewerkers te leveren.

De Consumer Group behaalde in het derde kwartaal een omzet van $2,1 miljard, een toename van 45 procent ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. De winst uit dit bedrijfssegment was $63 miljoen, 3 procent minder dan in het derde kwartaal van 1999. De consumer group was verantwoordelijk voor 19 procent van de totale omzet die Compaq in dit kwartaal behaalde.

De internationale uitbreidingsstrategie van deze groep is onveranderd succesvol, met een duidelijke groei in alle regio's. De 'Beyond the Box' omzet van deze groep - waaronder printers, Internet-toegang, software, financiering en garantieverlengingen - zijn ten opzichte van vorig jaar bijna verdubbeld. De omzet van draagbare computers groeide met 50 procent.

Compaq is tevens verder gegaan met haar 'configure-to-order' programma, waarbij de verkoop met ruim 200 procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar. Dit verkoopmodel wordt nu ook internationaal ingevoerd.

De omzet van Compaq Global Services bedroeg het afgelopen kwartaal $1,7 miljard, 2 procent minder dan in dezelfde periode van vorig jaar. De winst van dit bedrijfsonderdeel was $254 miljoen, 16 procent minder dan een jaar geleden. Deze groep was goed voor 15 procent van de totale omzet van Compaq in het derde kwartaal.

De omzet van Customer Services nam iets toe ten opzichte van vorig jaar, tot $1,1 miljard, terwijl de omzet van Professional Services met 6 procent daalde tot $663 miljoen. Rekening houdend met het effect van valuta, was de omzetgroei van Customer Services met 5 procent gelijk aan die van de markt, terwijl de omzet van Professional Services daalde met 2 procent.

Het afgelopen kwartaal versterkte Cable & Wireless haar alliantie met Compaq, door Compaq Global Services te kiezen voor het leveren van alle klantenservice en helpdesk-diensten voor haar nieuwe Application Service Provider (ASP)-organisatie, Cable & Wireless a-Services. Dit vijfjarige outsourcing contract met een waarde van $100 miljoen positioneert de servicespecialisten van Compaq als het contactpunt voor alle klanten van Cable & Wireless a-Service wereldwijd.

In juli werd Compaq benoemd tot de Microsoft Global Service Partner of the Year, voor het leveren van Windows DNA- en Windows-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Compaq kreeg deze onderscheiding vanwege haar aanzienlijke investeringen in het opbouwen van expertise in het Microsoft-platform, en voor de belangrijke rol die zij speelde in het ontwerpen en implementeren van honderden oplossingen die klanten helpen optimaal rendement te behalen uit hun op Microsoft-technologie gebaseerde infrastructuur.

Over Compaq
Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is 's werelds grootste leverancier van computersystemen. Compaq ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert een breed scala aan services en hardware- en softwareoplossingen, waaronder toonaangevende oplossingen voor enterprise computing, fouttolerante bedrijfskritische oplossingen, zakelijke desktop en mobiele producten, alsmede consumenten PC's. In meer dan 200 landen verkoopt Compaq haar producten en diensten, voornamelijk aan het bedrijfsleven, consumenten, de overheid en onderwijsinstellingen.

Meer informatie over Compaq en haar producten en diensten, alsmede klantenondersteuning, is beschikbaar op www.compaq.nl.

COMPAQ AND THE COMPAQ LOGO REGISTERED U.S. PATENT AND TRADEMARK OFFICE. PRODUCT NAMES MENTIONED HEREIN MAY BE TRADEMARKS AND/OR REGISTERED TRADEMARKS OF THEIR RESPECTIVE COMPANIES. THIS FINANCIAL DISCUSSION CONTAINS FORWARD-LOOKING STATEMENTS BASED ON CURRENT EXPECTATIONS THAT INVOLVE A NUMBER OF RISKS AND UNCERTAINTIES. THE POTENTIAL RISKS AND UNCERTAINTIES THAT COULD CAUSE ACTUAL RESULTS TO DIFFER MATERIALLY INCLUDE: DELAYS IN THE IMPLEMENTATION OF CHANGES IN DELIVERY MODELS, COMPONENT SHORTAGES, INCREASED COMPETITIVE ENVIRONMENT AND PRICING PRESSURES, DELAYS IN PRODUCT ROLLOUT SCHEDULES, SLOW ACCEPTANCE FOR NEW FORM FACTORS, CHANGES IN PRODUCT, CUSTOMER AND GEOGRAPHIC SALES MIX, EMPLOYEE RETENTION, THE FINANCIAL CONDITION OF RESELLERS, DELAYS IN NEW SYSTEMS IMPLEMENTATION, OPERATIONAL INEFFICIENCIES RELATED TO SALES CYCLES, EQUITY INVESTMENT VOLATILITY, EMERGING MARKET POLITICAL OR ECONOMIC INSTABILITY AND DISRUPTIONS RELATED TO RESTRUCTURING ACTIONS. FURTHER INFORMATION ON THE FACTORS THAT COULD AFFECT COMPAQ'S FINANCIAL RESULTS IS INCLUDED IN COMPAQ'S SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION (SEC) FILINGS, INCLUDING THE LATEST ANNUAL REPORT ON FORM 10-K AND THE LATEST QUARTERLY REPORT ON FORM 10-Q.


- Einde persbericht -

Achtergrondinformatie:
Compaq Computer B.V.
Jeanette de Wilde, tel. 0182 - 565807, e-mail: (Jeanette.dewilde@compaq.com) Of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Marenthe de Nijs, tel. 023 - 5628208, e-mail: (marentheden@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...