Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam start bouw 'De Rede' op de Kop van Zuid

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink start bouw 'De Rede' op de Kop van Zuid

Wethouder Ruimtelijke Ordening Hans Kombrink verricht op donderdag 26 oktober om 15.00 uur de symbolische starthandeling voor de bouw van het wooncomplex 'De Rede' aan de Laan op Zuid/Lodewijk Pincoffsweg op de Kop van Zuid. Het wooncomplex wordt als eerste gerealiseerd op de bouwlocatie 'Zuidkade', die wordt begrensd door Spoorweghaven, Laan op Zuid, Lodewijk Pincoffsweg en Stieltjesstraat. De gehele locatie wordt gefaseerd in vier deellocaties ontwikkeld door Heijmans Vastgoed Realisatie B.V. uit Leiderdorp.
Woongebouw De Rede is ontworpen door architectenbureau Diederen Dirrix Van Wylick en bestaat uit 107 koopwoningen, onderverdeeld in 97 appartementen, 2 penthouses en 8 kadewoningen, een parkeergarage met 98 parkeerplaatsen voor de bewoners. Op de begane grond langs de Laan op Zuid komt een strook met publiekstoegankelijke functies. Het gebouw wordt in het 1e kwartaal 2002 opgeleverd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie