Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 26-10-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Auto weg na in beslagname
DRONTEN - Nadat een 47-jarige man uit Dronten, van wie bekend was dat hij zonder rijbewijs reed, gistermiddag op de Hanzeweg was staande gehouden en hem was meegedeeld dat zijn auto in beslag genomen zou worden, moesten de politieagenten naar een spoedmelding. De 47-jarige negeerde het bevel om zijn auto te laten staan; zowel de Drontenaar als zijn auto werden (alhoewel zijn autosleutel hem was afgenomen) na terugkomst van de agenten bij zijn woning aan het Want aangetroffen. Toen de 47-jarige vervolgens werd aangehouden, verzette hij zich. Hij is overgebracht naar het politiebureau, verhoord en heengezonden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Zijn auto is alsnog overgebracht naar het politiebureau.

Overlast en pepperspray
LELYSTAD - Op de parkeerplaats van een kerk in het Karveel zijn gisteravond twee mannen aangehouden uit een groepje jongeren/mannen (leeftijd 21 tot 28 jaar) dat overlast veroorzaakte. Een 28-jarige Lelystedeling weigerde zijn naam op te geven toen hem daarom gevraagd werd door de politie en een 21-jarige Lelystedeling had in het portier van zijn auto een busje pepperspray voorhanden. Na verhoor op het politiebureau zijn beide mannen heengezonden: allebei met een bekeuring voor het ophouden zonder redelijk doel. Tegen de 21-jarige wordt daarnaast proces-verbaal opgemaakt op grond van de wet Wapens en Munitie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie