Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding voor Eindhovenaar E.C. Dijkmans

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht, 24 oktober 2000

Koninklijke Onderscheiding

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

De heer E.C. Dijkmans, geboren op 29 oktober 1940 te Dordrecht en wonende Torecpad 7, 5625 EW Eindhoven is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Dijkmans is medewerker van het Philips Research Laboratorium en is benoemd omdat hij op innovatieve en substantiële wijze heeft bijgedragen aan uiteenlopende ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van de audiotechniek. Met deze werkzaamheden heeft de heer Dijkmans een aanmerkelijke bijdrage geleverd aan het niveau en de kwaliteit van met name de bipolaire technologie en de consumenten elektronica (zowel in Nederland als daarbuiten) alsmede aan de positie die Nederland als elektronica-producent inneemt in de wereld van de audiotechniek.

De uitreiking zal geschieden door burgemeester R.W. Welschen op donderdag 26 oktober om 13.00 uur, Natuurkundig Laboratorium in Waalre.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie