Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kroonzegelkandidaten gemeente Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Kroonzegelkandidaten gezocht!

De jaarlijkse strijd om de Kroonzegel is weer losgebarsten. De Kroonzegel is een door de Stuurgroep Buurtbeheer in 1994 ingestelde leefbaarheidsprijs voor bewoners(-groepen) in de gemeente Hoogeveen. De prijs bestaat uit een geldbedrag, veel positieve publiciteit en 'eeuwige roem'. Om dit laatste te bevorderen krijgen prijswinnaars een plaquette uitgereikt die in de straat of bij het project wordt opgehangen. Het geldbedrag mag naar eigen inzicht worden besteed, mits het een relatie heeft met de leefbaarheid in de directe omgeving.

Kandidaten kunnen inschrijven op één van de volgende drie categorieën: 'nieuwe aanleg/projecten', 'bestaande bouw' of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie