Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk aan de weg in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Werk aan de weg

Aan de Pesserstraat werkt aannemer Temmink aan een rotonde op de kruising met de Stationsweg, de reconstructie van de Griendtsveenweg is zo goed als klaar. In dit artikel het laatste nieuws.

Rotonde Pesserstraat

De aannemer is bezig met voorbereidende werkzaamheden voor de asfaltverharding van de rotonde. Tijdens deze werkzaamheden zijn nog diverse oude, niet meer in gebruik zijnde, rioleringen, kabels en leidingen aangetroffen. Deze week worden die eruit gehaald. Ook de slechte grond onder de toekomstige rotonde gaat eruit. Daarvoor in de plaats komt schoon zand. De sanering bij de voormalige benzinepomp aan de Pesserstraat 2-A is in de afrondingsfase. Aan het einde van deze week zal het grootste gedeelte van het grondwerk gereed zijn, waarna de aannemer een begin maakt met het aanbrengen van de puinfundering en de trottoirbanden en de opsluitbanden.

Momenteel is het kruispunt Pesserstraat-Stationsweg afgesloten voor alle verkeer, behalve voor fietsers, voetgangers en bussen. De bussen van lijn 47 rijden een omleiding via de Van Limburg Stirumstraat en het industrieterrein. Ook ander verkeer moet gebruikmaken van een omleiding.

Griendtsveenweg

Vandaag, woensdag 25 oktober, zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd voor de reconstructie van de Griendtsveenweg. De rotonde is voorzien van een nieuwe asfaltlaag en ook het een gat in het asfalt bij De Witte is gedicht. Door deze werkzaamheden kon een gedeelte van de rotonde vandaag niet gebruikt worden voor het verkeer. Morgen, donderdag 26 oktober, is de rotonde klaar en kan het verkeer er weer gebruik van maken.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie