Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 26-10-2000 Persbericht district Den Bosch

SNORFIETSTER GEWOND (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 44-jarige Bossche op de Balkweg in s-Hertogenbosch met haar bromfiets gevallen en gewond geraakt. De vrouw schrok van een optrekkende auto, bestuurd door eveneens 44-jarige plaatsgenoot. Zij gleed met haar snorfiets onderuit en brak haar schouder en pols. Beide voertuigen hebben elkaar niet geraakt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Carolus ziekenhuis.

BROMFIETSER GEWOND (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is een 16-jarige Bosschenaar met zijn bromfiets op de Boschdijkstraat in s-Hertogenbosch bij een uitwijkmanoeuvre ongelukkig ten val gekomen en lichtgewond geraakt. De jongen schrok van een onbekend gebleven automobilist die plotseling wegreed uit een parkeervak. Het slachtoffer is met armklachten voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De bromfiets liep schade op.

MAN MISHANDELD (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 62-jarige Bosschenaar op het Mgr.van Roosmalenplein in s-Hertogenbosch zonder aanleiding mishandeld door een drietal jongeren variërend in leeftijd van 13 tot 15 jaar. Het slachtoffer fietste achter een supermarkt langs en werd plotseling zonder enige aanleiding met een stuk hout van op zijn hoofd geslagen. De man wist snel weg te fietsen en bleek een verwonding aan zijn hoofd te hebben opgelopen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met tel.nr. 0900-8844.

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN (Drunen)

Donderdagmorgen is een 55-jarige inwoonster uit Drunen in een supermarkt aan de Aalbersestraat in Drunen betrapt op diefstal van kaas en broodbeleg. De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

VERDACHTE INBRAAK HETERDAAD BETRAPT (s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is een 42-jarige Duitser op het woonwagenkampje aan de Deutersestraat in s-Hertogenbosch op heterdaad betrapt toen hij aan het inbreken was. Bewoners werden wakker toen een hond aansloeg. Bij onderzoek werd de verdachte in een berging aangetroffen. De politie heeft de man voor nader onderzoek ingesloten.

AGRESSIEVE MAN VERNIELT AUTOS (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is op de Oranje Nassaulaan in s-Hertogenbosch een 43-jarige inwoner uit Bergeyk aangehouden voor het vernielen van autos. Kort daarvoor had hij op de Molenberg wild gebarend en schreeuwend een deuk in de voorbijrijdende auto van een 37-jarige vrouw geschopt. De man verklaarde bij zijn aanhouding dat hij pas uit detentie was ontslagen en op deze manier onderdak probeerde te vinden. Hij zou in het totaal drie autos hebben vernield. Bij de politie is tot op heden één aangifte binnengekomen.

DRONKELAP AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is in de portiek van een flat aan de Zuiderparkweg in s-Hertogenbosch een 33-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden. De man was stomdronken en zat in de portiek te braken. Hij is aangehouden en na onderzoek door een GGD-arts ter ontnuchtering ingesloten.

KLEDINGDIEF VOOR VIER WEKEN INGESLOTEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 28-jarige Vlijmenaar bij een kledingzaak aan de Arena in s-Hertogenbosch betrapt op diefstal van een paar T-shirts. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij nader onderzoek bleek dat hij nog een gevangenisstraf van vier weken open had staan. De Vlijmenaar is ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie