Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 26-10-2000
Persbericht district Maasland

WINKELDIEF AANGEHOUDEN OSS

Een 14 jarige jongen uit Oss is op 25 oktober 2000 aangehouden ivm diefstal van twee flesjes parfum twv f 116,- uit een winkel aan de Titus Brandsmanlaan te Oss.

AANRIJDING LETSEL OSS

Bij een aanrijding op de Begijnenstraat te Oss op 25 oktober 2000 omstreeks 20.55 uur is een 17 jarige bromfietser uit Oss gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Een 52 jarige automobilist uit Nijmegen wilde vanuit een parkeerhaven wegrijden en zag daarbij de bromfietser niet.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in een auto aan de Maasvallei te Oss op 25 oktober 2000 is de hoedenplank met geluidsboxen en een versterker weggenomen. Waarde f 700,--. De daders forceerden het portierslot.

INBRAAK AUTO GEFFEN

Bij een inbraak in een auto aan de Berkenboog te Geffen in de nacht van 25 op 26 oktober 2000 is een radiocdspeler, enkele cds en een jas ontvreemd. Waarde f 1000,-- De daders forceerden het portierslot.

INBRAAK AUTO GEFFEN

Bij een inbraak in een auto aan de Elzendreef te Geffen in de nacht van 25 op 26 oktober 2000 is een radiocdspeler en enkele cds ontvreemd. Waarde f 700,-- De daders vernielden een ruit.

INBRAAK AUTO GEFFEN

Bij een inbraak in een auto aan de Kruidnagel te Geffen in de nacht van 25 op 26 oktober 2000 is een radiocdspeler en enkele cds ontvreemd. Waarde onbekend. De daders vernielden een ruit.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in een auto aan de Walstraat te Oss op 25 oktober 2000 is de autoradiocdspeler en enkele cds weggenomen. Totale waarde onbekend. De daders forceerden het portierslot en vernielden een ruit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie