Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede Amsterdamse buurtkrant bij Buurt Online

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Na de Tong Tong (http://www.tongtong.nl) in de Indische Buurt (http://www.indischebuurt.nl) is de Eilander de tweede Amsterdamse buurtkrant die zich heeft aangesloten bij het Buurt Online-project en vanaf vandaag te bewonderen is op het Internet.

De buurtkrant heeft een eigen gratis site op Buurt Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/wittenburg/eilander) en levert daarnaast nieuwsberichten aan de buurtportals Czaar Peterbuurt Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/czaarpeterbuurt), Oostenburg Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/oostenburg), Kattenburg Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/kattenburg), Kadijken Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/kadijken) en Wittenburg Online (http://www.buurt-online.nl/amsterdam/wittenburg).

Het is de bedoeling dat over enkele weken ook de Plantage- en Weesperbuurtkrant gaat meedraaien in het Buurt Online-project.

Rogier Schravendeel
Buurt Online
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie