Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgers kunnen reageren op OV plannen provincie H-Holland

Datum nieuwsfeit: 26-10-2000
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Provincie Noord Holland

Dreef 3, Haarlem
Postbus 123
2000 MD Haarlem
Datum 26 oktober 2000 Bureau Communicatie
Tel (023) 514 44 52
Onderwerp Openbaar vervoer Noord-Holland noord Fax (023) 514 41 55
Internet
www.noord-holland.nl
Email:

bjz.communicatie@
noord-holland.nl

Burgers kunnen reageren op openbaar vervoerplannen provincie

De provincie Noord-Holland gaat in een drietal bijeenkomsten in Noord-Holland-noord de reacties peilen op de herstructurering van het buslijnennet. Over deze herstructurering hebben Gedeputeerde Staten onlangs voorstellen gedaan. De eerste bijeenkomst is op maandag 30 oktober in hotel Igesz, Markt 22 in Schagen. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom. De volgende bijeenkomsten zijn op dinsdag 31 oktober in de Alkmaarse Poort, Omval 72 in Alkmaar en op donderdag 2 november in Het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn. Deze bijeenkomsten beginnen ook om 19.30 uur. Gedeputeerde Hen de Boer is bij alle bijeenkomsten aanwezig.

De provincie heeft de plannen voor de inrichting van het openbaar vervoer in Noord-Holland-noord samengevat in de notitie Toekomstvast Openbaar Vervoer. Onder meer door nieuwe wetgeving is de provincie genoodzaakt het openbaar vervoer ingrijpend te wijzigen. Deze plannen bestaan uit de introductie van een nieuw buslijnennet aangevuld met de Openbaar Vervoertaxi Noord-Holland, openbare aanbesteding van de consessie in 2003 en een groot aantal infrastructurele maatregelen zoals de aanleg van busstroken. De notitie Toekomstvast Openbaar Vervoer is het startpunt van de discussie die GS met de inwoners van de regio's wil voeren. Om iedereen volop de gelegenheid te geven mee te praten zijn de drie bijeenkomsten gepland. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Inlichtingen: Daniëlle Cardozo, bureau Communicatie, tel. (023) 514 44 58

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie