Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Orange kiest Alcatel's 3G mobiele netwerk

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Orange kiest Alcatel's 3G mobiele netwerk

Rijswijk ZH - 27 oktober 2000. Orange, de mobiele operator van France Telecom, heeft Alcatel gekozen als strategische leverancier voor de implementatie van haar derde generatie mobiele communicatienetwerk, gebaseerd op UMTS-technieken. Het samenwerkingsverband tussen Orange en Alcatel beoogt voorts het instellen van gemeen-schappelijke teams en programma's om mobiele internet-diensten en toegevoegde waarde-diensten te ontwikkelen. Alcatel neemt aan het eind dit jaar in heel Europa verscheidene veldproeven.

Michel Rahier, president van Alcatel's activiteiten op het gebied van Mobiele Communicatie stelt: "Als leverancier van UMTS-technologie aan één van de meest vooraanstaande mobiele ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie