Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

I.R.I.S. brengt IRISPen II Executive op de markt

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

I.R.I.S. brengt de IRISPen II Executive op de markt. Het is de eerste USB penscanner +AOk-n eerste OCR penscanner ter wereld die beelden in grijswaarden aanmaakt.

De IRISPen II is gebaseerd op nieuwe hardware en gebruikt de nieuwe PCR-II herkenningstechnologie (+ACI-Pen Character Recognition+ACI-) voor een optimale precisie. De IRISPen II Executive leest teksten in 56 talen, leest cijfermateriaal, handgeschreven nummers en streepjescodes door elkaar. De penscanner leest in kleur gedrukte teksten en teksten die op een gekleurde achtergrond zijn afgedrukt.

Brussel, 27 oktober 2000 - De beursgenoteerde Belgische onderneming Image Recognition Integrated Systems (I.R.I.S.) (BXS: IRI), ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie