Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Uden

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 27-10-2000
Persbericht district De Leijgraaf

ALCOHOLCONTROLE

De politie heeft donderdagavond op twee lokaties op het gebruik van alcohol gecontroleerd. In totaal werden op de Hockeyweg en de Pastoor Spieringsstraat in Uden 71 blaastesten afgenomen. Twee personen hadden te diep in het glaasje gekeken. Een 24-jarige Udenaar kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal. Een 49-jarige plaatsgenote maakte het wel erg bont. Nadat de vrouw rond 01.00 uur was aangehouden, gaf zij toe alcohol en medicijnen te hebben gebruikt. De Udense kreeg toen een rijverbod van zes uur. Kort na twee uur zagen de agenten de vrouw weer rijden op de Odiliastraat in Uden en werd ze voor de tweede keer aangehouden. Met een aangezegd proces-verbaal is de vrouw later in de nacht weer in vrijheid gesteld.

VAL DOOR MODDER OP WEGDEK

Een 16-jarige meisje uit Keldonk is donderdagavond op de Bosscheweg in haar woonplaats met haar bromfiets gevallen. De val werd veroorzaakt door een grote partij modder die op het wegdek lag. Het vuil kwam van het land waar overdag de maïs gekneusd was. Het meisje kwam met de schrik vrij, wel raakte haar kleren vuil en liep de bromfiets lichte schade op. De politie heeft de eigenaar van het land kunnen achterhalen.

KANARIES GESTOLEN

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn uit een volière aan de Brand in Zeeland tien kanaries weggenomen. De vogels, zeven witte en drie gele kanaries, zijn gezamenlijk ongeveer f.250,-- waard.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie