Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reisverbod Ivoorkust Calamiteitencommissie

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SGR

Reisverbod Ivoorkust.

Rotterdam, 27 oktober 2000
Calamiteitenfonds Reizen (CFR)

Reisverbod Ivoorkust.

De Calamiteitencommissie heeft de situatie in Ivoorkust, naar aanleiding van de onlusten na de presidentsverkiezingen vandaag, vrijdag 27 oktober, besproken en het volgende, voor deelnemers en consumenten bindende, besluit genomen:

De Calamiteitencommissie heeft besloten om voor geheel Ivoorkust met onmiddellijke ingang een reisverbod in te stellen. Dit besluit geldt voorshands tot en met dinsdag 7 november 2000. Tijdig voor aflopen van dit besluit, danwel zoveel eerder als eventueel gewijzigde omstandigheden dit noodzakelijk maken, zal de commissie opnieuw vergaderen en een nieuw besluit nemen.

Dit betekent dat de bij ons aangesloten touroperators gedurende de geldigheidsduur van het besluit geen reizen naar Ivoorkust onder garantie van het Calamiteitenfonds mogen uitvoeren. Consumenten die onder garantie van het Calamiteitenfonds een reis naar Ivoorkust hebben geboekt en wier vertrekdatum binnen de geldigheidsduur van het besluit valt, mogen hun reisovereenkomst ontbinden op grond van overmacht (gratis annuleren).

Einde bericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie