Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EnterIT versterkt positie met overname Computerij Onderwijs

Datum nieuwsfeit: 27-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Overname

Opleider EnterIT uit Heerhugowaard heeft per 1 oktober 2000 een deel der activiteiten overgenomen van Computerij Onderwijs BV uit Zwolle. Met deze overname zal EnterIT haar positie op de markt versterken, vooral met betrekking tot de belangrijke sector voor omscholings- en werkgelegenheidsprojecten. Als gevolg van deze overname zal EnterIT vestigingen openen in Nijmegen en de regio Den Haag, waardoor via de landelijke dekking, welke ontstaat in combinatie met bestaande vestigingen, een optimale dienstverlening kan worden aangeboden en een bijdrage kan worden geleverd aan het werkgelegenheidsvraagstuk met betrekking tot de vraag en aanbod in de ICT.
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie