Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportman van het jaar 2000 gemeente Houten

Datum nieuwsfeit: 28-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Sportman van het jaar 2000.

donderdag 5 oktober 2000 - Bron: Gemeente Houten

Voor het eerst in de geschiedenis van de gemeente Houten worden dit jaar de Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van het Jaar gekozen. Tijdens Sportgala 2000 op zaterdag 28 oktober aanstaande wordt bekendgemaakt welke Houtenaren deze eervolle titels in de wacht hebben gesleept. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in sportcentrum De Spil in het centrum van Houten. Gratis kaarten voor deze avond, die van 20.00 tot 22.00 uur duurt, zijn af te halen in het Wooninformatiecentrum aan het Onderdoor.

Naast de verkiezing van de Sportvrouw, -man en -ploeg van het Jaar, worden tijdens Sportgala 2000 ook prijzen uitgereikt aan het Meest Veelbelovend Talent en aan de Sportvrijwilliger, Pechvogel en het Meest Trouwe Lid van het Jaar. Diverse verenigingen verzorgen tijdens de sportverkiezingsavond spectaculaire demonstraties. Bijzonder is ook de muzikale omlijsting van het geheel. Hoe dit er precies zal uitzien of beter: klinken houdt de organisatie voorlopig nog even geheim.

Inwoners van Houten kunnen sporters en/of vrijwilligers in alle categorieën nomineren door een kaartje te sturen naar Sportgala 2000, Antwoordnummer 2688, 3970 VJ Houten. Afgeven in het Wooninformatiecentrum kan ook. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen om een weloverwogen keuze te maken.

Kom ook naar het eerste Houtense Sportgala op zaterdag 28 oktober 2000 in De Spil!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie