Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe parttime beroepsopleiding voor vrouwen in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Bron: Gemeente Amersfoort
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

Nieuwe PARTTIME BEROEPSOPLEIDING VOOR VROUWEN in Amersfoort Gemeente verwelkomt gezamenlijk opleidingsaanbod KSA en Vrouwenvakschool

De Hoge School van Utrecht, afdeling Mediatechnologie organiseert in samenwerking met de Vrouwenvakschool (VVS) Midden-Nederland Alida de Jong en in overleg met de gemeente Amersfoort een nieuwe parttime beroepsopleiding, Webmaster voor vrouwen.
De opleiding, die specifiek is bedoeld voor vrouwen, start in februari 2001 en wordt gegeven op de locatie van de Kennissatelliet Amersfoort aan de Brouwersstraat.

De vraag naar webmasters op de arbeidsmarkt neemt toe door de ontwikkelingen op het internet. Een website op internet is voor veel bedrijven en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie