Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden oplevering Parc Rodenrijs Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Werkzaamheden in kader van oplevering Parc Rodenrijs

In het kader van de oplevering van Parc Rodenrijs worden werkzaamheden uitgevoerd in en rond het Parc Rodenrijs, uitgevoerd door aannemingsbedrijf Van Delft.

Van Delft start in de week van 30 oktober 2000 met de aanleg en aanpassing van verkeers-drempels. Eveneens worden er doorsteekjes van de parkeerplaatsen naar het trottoir langs de Irislaan gemaakt.

In de week van 6 november wordt de verruiming van het kruispunt Anjerdreef, Vogelweg en Hyacinthlaan uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden kan de ontsluiting van de wijk worden belemmerd. Na deze werkzaamheden zal het kruispunt beter berijdbaar zijn. De busdienst kan tijdens de uitvoering wat vertraging oplopen.

In de week van 13 november wordt een wandelpad rond de brug naar de Fresiastraat gerealiseerd. Het fietspad rond de Hyacinthlaan 81 t/m 103 wordt afgezet voor fietsverkeer.

Tijdens alle werkzaamheden kan enige hinder voor het verkeer plaatsvinden. Wij verzoeken u met bovenstaande rekening te houden.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Infrastructuur, tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer (010) 514 0784.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie