Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

12 Jarige Muziekfanate maakt Artiestengids op Internet

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
12 Jarige Muziekfanate maakt goedlopende Artiestengids op Internet.

De 12 jarige Nikky uit Amsterdam heeft een goedlopende site op Internet gemaakt. Het is een site met honderden links naar de officiele websites van bekende en minder bekende artiesten, groepen en bands.

Regelmatig ontvangt zij mail van bekende nederlanders die graag op haar site vermeld willen worden zoals, Jaques Herb, Elly en Rikkert, Sandra Reemer en Margriet Eshuys. Haar energie is onuitputtelijk als het om muziek gaat. Met het geluid van haar lievelings muziekzender TMF op de achtergrond zit ze nog elke dag aan haar site te werken, links te controleren en verzoeken te plaatsen. Op dit moment heeft ze bijna driehonderd bezoekers per dag en is inmiddels ook eigenaar van de site's www.radiogids.net en www.muziekgids.net

Via deze site heeft ze contact gekregen met een radio dj van DaluxFM uit Wageningen. Deze heeft haar eerst een interview afgenomen, welke in zijn wekelijkse programma te horen was. Daarna heeft hij haar gevraagd een wekelijks terugkerende rubriek over internet pagina's te maken. Hier werkt ze nu al 5 maanden met plezier aan.

Als dit alles nog niet voldoende was, heeft ze ook besloten een pagina over haar in 1986 overleden opa "Jaap Hofland" te maken. Deze man, die zij helaas nooit gekend heeft, was 38 jaar lang de arrangeur van Lichte muziek in Nederland. Hij schreef voornamelijk voor de NCRV, maar Tonny Eyk heeft ook vele malen van zijn specialisme gebruik gemaakt. Tevens was hij jarenlang de maker van de column "Van Oor tot Oor" in de Verenigde Noord-Hollandse Dagbladen. Vol trots praat Nikky over haar Opa die volgens haar de gene is waar zij haar muziek liefde van heeft geerfd. Volgens haar mag hij nooit vergeten worden. Zijn pagina is te vinden op: www.artiestengids.net/jaap_hofland.htm

Het zou leuk zijn als ze eens verrast werd met een bezoek aan haar favoriete TV station TMF. Hoe dan ook, ik ben apetrots op mijn dochter.

Afzender Ineke Hofland
Tel: 06-12.13.20.18
ihofland@chello.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie