Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: mishandeling op station Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.20 uur
Mishandeling

AMERSFOORT Op het station van Amersfoort is zondagochtend een 52-jarige Duitser aangehouden die een 38-jarige perronopzichter had geslagen. De man was aangesproken op het feit dat hij in de verkeerde trein zat en werd verzocht een andere trein op een ander spoor te gebruiken. De man wilde vervolgens over de rails naar het andere perron lopen.

Toen hij werd tegengehouden door de perronopzichter begon hij te slaan. De man is aangehouden en ontkende tegenover de politie de mishandeling te hebben gepleegd. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Door de spoorwegpolitie wordt proces verbaal opgemaakt.

Stormschade

AMERSFOORT - Aan de Herfstdraad in Amersfoort is in de nacht van zondag op maandag schade ontstaan aan een auto als gevolg van de storm. Door de harde wind was een steiger van een dak gewaaid. Deze kwam terecht op een geparkeerde auto die beschadigd raakte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie