Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CO2-reductieplan voor verkeer en vervoer in voorbereiding

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Uitnodiging om ideeën aan te leveren voor CO2-reductieprojecten op het gebied van verkeer en vervoer.

CO2-reductieplan voor verkeer en vervoer in voorbereiding CO2-reductie staat al lange tijd hoog op de prioriteitenagenda. In 2000 is fl 140 miljoen beschikbaar gesteld voor onderwerpen als het benutten van industriële restwarmte, warmtepompen en geavanceerde warmtekracht, duurzame energie, procesintegratie energie-intensieve industrie, drogen, bakken, smelten en membranen en houtmodificatie.

Een nieuw initiatief is afkomstig van het Ministerie van Verkeer & Waterstaat, die fl 40 tot 50 miljoen beschikbaar wil stellen voor CO2-reductieprojecten in de sector verkeer en vervoer. Het gaat hierbij niet om onderzoeksprojecten, maar om investerings-, toepassings- en kennisoverdrachtsprojecten. Om de subsidieprogrammas zo goed mogelijk te laten aansluiten op de praktijk, nodigt het ministerie personen, instellingen en bedrijven uit om ideeën aan te leveren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer R. Braakenburg van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, telefoon (070) 351 73 08, e-mail: (richard.braakenburg@cend.minvenw.nl).

Zodra de Europese Unie de subsidieregeling heeft goedgekeurd, zal meer informatie worden verstrekt.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u uiteraard ook een vraag stellen via Online Tax Advisor.


Copyright © 2000 Ernst & Young

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie