Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agro-innovatiefonds in LNV-beleidsnotitie Voedsel en Groen

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Agro-innovatiefonds

In de beleidsnota 'Voedsel en Groen' van het ministerie van Landbouw Natuurbeheer en Visserij (LNV) is de vorming van een agro-innovatiefonds aangekondigd: een fonds waarmee LNV toekomstgerichte vernieuwende investeringen wil financieren. Dit jaar wordt eenmalig f 40 miljoen toegevoegd aan de LNV-begroting om het fonds een vlotte start te geven. Dat bedrag wordt toegewezen aan een onderdeel van het te vormen innovatiefonds. De Nationale Investeringsbank (NIB) heeft inmiddels opdracht gekregen om een concept businessplan voor dit onderdeel van het innovatiefonds op structurele basis met publiek/private financiering te ontwikkelen. Het streven is om het fonds nog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie