Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brug Sluis 16 Weert afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden

Datum nieuwsfeit: 30-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

Keywords: Gemeente Weert

25 oktober 2000
BRUG SLUIS 16 AFGESLOTEN I.V.M. WERKZAAMHEDEN

In opdracht van de gemeente Weert worden vanaf maandag 30 oktober a.s. wegwerkzaamheden uitgevoerd op de rijbaan van sluis 16, vlakbij de kruising van de Kazernelaan met de Kempenweg. Die werkzaamheden zullen ongeveer twee weken in beslag nemen. De brug over de sluis wordt tijdens het werk voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer vanaf de Kempenweg/Suffolkweg wordt omgeleid via de rotonde Suffolkweg/Ringbaan-West, de Ringbaan-West en de Kazernelaan. Het verkeer vanuit de richting Kazernelaan wordt omgeleid via dezelfde route in tegengestelde richting.

Op de brug wordt een nieuwe voegovergangsconstructie aangebracht, wordt het betongedeelte onder het asfalt geconserveerd en wordt de asfaltverharding vernieuwd. De werkzaamheden worden, in samenwerking met Rijkswaterstaat Dienstkring Waterwegen Roermond, uitgevoerd door de firma Van Rens b.v.

Laatst gewijzigd op: 25 oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie