Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Molleman hoogleraar bedrijfskunde aan RUG

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Molleman hoogleraar bedrijfskunde

Dr. Eric Molleman is bij de Faculteit der Bedrijfskunde benoemd tot hoogleraar bedrijfskunde, in het bijzonder de personele factor in productie en servicemanagement. Molleman (Lichtenvoorde, 1956) studeerde psychologie in Groningen en promoveerde in 1990 op het proefschrift De organisatie van de verpleegkundige zorg in verandering aan de Rijksuniversiteit Limburg (nu Universiteit Maastricht). Van 1980 tot 1990 was hij onderzoeker in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Hij hield zich onder meer bezig met onderzoek en veranderingsprojecten, met name op het gebied van de sociale oncologie en de verpleegkundige organisatie. Sinds 1990 is hij verbonden aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie