Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Melding Wet Milieubeheer gemeente Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Melding Wet Milieubeheer

Meldingen

Voor een aantal soorten bedrijven zijn in een algemene maatregel van bestuur regels gesteld, die nodig zijn ter bescherming van het milieu. Bedrijven waarvoor zo'n maatregel van bestuur geldt hebben geen milieuvergunning nodig. Zij moeten wel de oprichting of verandering van een inrichting melden.Op 1 oktober 2000 trad het Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer (Besluit) in werking. Daarom behandelen burgemeester en wethouders de aanvraag van Ton de Groot Automobielen B.V. om milieuvergunning voor een garage annex showroom aan het Gerard Douplantsoen 22 in Voorschoten als melding ingevolge het Besluit. De melding betreft de uitbreiding en verandering van de inrichting.

Soms zijn ook voor vergunningplichtige inrichtingen in een algemene maatregel van bestuur regels gesteld. Ook dan moet men de oprichting of verandering melden.

Van mevrouw H.A.J. Sterk (Esso ' De Vlietzoom' ) ontvingen burgemeester en wethouders de gereedmelding van een tankstation type B t/o Veurseweg 236 in Voorschoten. De melding betreft veranderingen ter naleving van de milieuwetgeving.

De meldingen liggen tot 29 november 2000 ter inzage bij het informatiecentrum van bureau Voorlichting en Communicatie van het gemeentehuis. Inzage is mogelijk dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.
Leidseweg 25
Postbus 393
2250 AJ Voorschoten
Telefoon (071) 5 600 600
Telefax (071) 5 22 65 87

Openingstijden :
ma-vr. 8:30-12:30 uur
's middags op afspraak
do. 18:00-20:00 uur
burgerzaken geopend
overige afdelingen op afspraak

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie