Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woonprofielen voor toekomstvisie wijken Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Woonprofielen voor toekomstvisie wijken

(31-10) Bij het herontwikkelen van wijken in het kader van de Wijkaanpak maakt de gemeente gebruik van woonprofielen. Hierin staat wat het ambitie-niveau is op het gebied van woningtypen, voorzieningen zoals winkels en woonomgeving (groen, parken, speel- en parkeervoorzieningen). Bij het bepalen van de profielen spelen woonwensen en bestedingsmogelijkheden een grote rol.

Het blijkt bijvoorbeeld dat van de 61.500 woningen in de wijkaanpakgebieden er 23.000 gerenoveerd of vervangen moeten worden door nieuwbouw. Voor het bepalen van de toekomstvisie voor de verschillende gebieden komen er 'ateliers' met bewoners, corporaties en marktpartijen. De woonprofielen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie