Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Geugjes Zaanstad dient ontslag in

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente ZaanstadWETHOUDER GEUGJES DIENT ONTSLAG IN

Wethouder Ria Geugjes van GroenLinks, met de portefeuille Milieu, Volksgezondheid, Jeugdbeleid en Bestuurlijke Organisatie, heeft vandaag haar ontslag ingediend aan de voorzitter van de gemeenteraad. Zij heeft het College van B & W daarvan vandaag op de hoogte gesteld.

De aanleiding voor haar persoonlijk besluit zijn de conclusies van de onderzoekscommissie Saendelft. ´Saendelft... een uitlegplan, de fundamenten blootgelegd´. Voor een nadere toelichting op haar besluit wordt verwezen naar bijgaande persoonlijke brief aan de voorzitter van de gemeenteraad.

Het College betreurt haar vertrek maar respecteert het persoonlijk besluit van wethouder Geugjes. Aan de fractie van GroenLinks wordt gevraagd een opvolger voor te dragen. In afwachting daarvan neemt wethouder Judith Schouten met onmiddellijke ingang de portefeuille van wethouder Geugjes waar.

Zaanstad, 31 oktober 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie