Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse Reuzen in Calypso 2001

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ROTTERDAM 2001 CULTURELE HOOFDSTAD
www.rotterdam01.nl

Rotterdamse Reuzen in Calypso 2001

Vanaf november 2000 en gedurende het jaar van de culturele hoofdstad staat een week van elke maand een Rotterdamse Reus centraal in Calypso 2001. Het multifunctionele centrum van Rotterdam 2001 aan de Mauritsweg 5 in Rotterdam. De Reuzenweek wordt in 5 dagen verdeeld en bevat een Marathon Interview met de reus zelf; De Held van de Reus, (waarin de reus zijn/een held introduceert); De Keus van de Reus (waarin de reus een keuze maakt uit het aanstekelijke en aantrekkelijke programma van de Culturele Hoofdstad); The Talk of the Town, waarin een actueel onderwerp (aangedragen door de reus) op een wervelende manier wordt behandeld en tenslotte de Show van de Reus....

Di. 31 okt. t/m Za. 4 november : LOES LUCA

Loes Luca wordt op dinsdag 31 oktober geinterviewd door de hoofdredacteur van het NOS journaal, Nico Haasbroek; het publiek mag van Loes natuurlijk aan het vraaggesprek deelnemen. Op woensdag 1 november zullen de helden van Loes aan bod komen en naar het zich laat aanzien zijn dat o.a. Maria Callas, Anna Magnani en Cathy Berberian. Op donderdag 2 november maakt La Luca een keuze uit het programma-aanbod van de culturele hoofdstad. Het actuele onderwerp voor The Talk of the Town van vrijdagavond 3 november wordt eveneens door Loes Luca aangedragen.
En zaterdagavond is helemaal voor Loes: Singalong with Lucy and Friends. Lekker met zijn allen de hele avond zingen onder leiding van de Reuzin van Rotterdam: Loes Luca!

Andere Reuzen : Jules Deelder, Dorine de Vos (Hotel New York), Herman den Blijker (Michelin-ster-kok).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie