Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICT Telecom zelfstandig door met meetsysteem kwaliteit

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woerden, 31 oktober 2000

Persbericht

ICT Telecom zelfstandig door met meetsysteem kwaliteit Standaardisatie meetmethoden en -technieken vormt basis voor onderlinge vergelijkbaarheid

Branchevereniging ICT Telecom betreurt het opstappen van de Consumentenbond en stichting Telecomgebruikers Nederland (sTN) uit het overleg over het opzetten van een periodiek meetsysteem van de kwaliteit van mobiele telefonie. Ondanks dat het overleg is gestaakt, zullen de aanbieders zelfstandig hun standaardisatietraject voortzetten.

In de afgelopen maanden overlegden de aanbieders van mobiele telefonie, verenigd in ICT Telecom, met de Consumentenbond en sTN over het opzetten van een systeem om periodiek de kwaliteit van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie