Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewapende overval op supermarkt

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Hollands-Midden: Zoeterwoude 31-10-2000

Gewapende overval op supermarkt

Dinsdagmorgen 31 oktober is om 07:15 uur een supermarkt in de Dorpsstraat van Zoeterwoude-Dorp overvallen. Drie mannen met een donkere huidskleur drongen de supermarkt binnen. Daar waren op dat moment al een aantal medewerkers aanwezig. Onder dreiging van vuurwapens werden zij gedwongen geld te geven. De overvallers zijn er met een auto van door gereden in de richting van Stompwijk / Zoetermeer.

De politie is een onderzoek gestart. Aan de bedreigde personeelsleden is slachtofferhulp aangeboden. Een zoekactie in de omgeving meteen na de overval bleef zonder resultaat. De technische recherche zal in en rond de supermarkt een sporenonderzoek uitvoeren.

Getuigen die rond het genoemde tijdstip drie donkere mannen in een auto hebben gezien of anderszins informatie hebben die voor de politie van belang kan zijn, worden verzocht te bellen met de politie in Leiderdorp, nummer (0900) 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie