Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afvalstoffenbesluit Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Afvalstoffenbesluit

Op 1 april 2000 is de Afvalstoffenverordening door de gemeenteraad vastgesteld. Deze verordening geeft het college van burgemeester en wethouders de bevoegdheid nadere regels te stellen. Het college van burgemeester en wethouders heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt om op een aantal onderwerpen, genoemd in de Afvalstoffenverordening, nadere regels te stellen. Deze regels zijn neergelegd in het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening, dat op 31 oktober 2000 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld. Uitgangspunt van het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening is het reguleren en bevorderen van optimale scheiding van afvalstoffen met minimale vervuiling en overlast voor de openbare ruimte. Hoe het college van burgemeester en wethouders omgaat met het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening is vastgelegd in de Beleidsregels aanbieden en inzamelen van afvalstoffen dat eveneens op 31 oktober 2000 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld.

Afvalstoffen die niet conform het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening zijn aangeboden of achtergelaten, kunnen - zonder waarschuwing - terstond op kosten van de aanbieder dan wel de verwijderaar worden verwijderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie