Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse wethouder neemt wandelroute in ontvangst

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink neemt wandelroute in ontvangst

Wethouder Hans Kombrink (o.m. Ruimtelijke Ordening en Grondzaken) ontvangt dinsdag 31 oktober om 9.30 uur het eerste exemplaar van het Erasmuspad. Dit gebeurt in kamer 113, voorafgaand aan de vergadering van de raadscommissie Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Het Erasmuspad is een groene wandelroute door Rotterdam met een totale lengte van 23 kilometer. De route loopt vanaf het Centraal Station over de Culturele As via het Zuiderpark naar Rhoon en is ontwikkeld door het Milieucentrum Rotterdam van de Zuid-Hollandse Milieufederatie. De routebeschrijving omvat achtergrondinformatie over kunst, architectuur, milieu en natuur. Het Erasmuspad is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie