Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Videoband 'Trouwen in de gemeente Deventer'

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

PERSBERICHT

Week 44, 31 oktober 2000

Aankomende (echt)paren kunnen beter hun keus maken

VIDEOBAND 'TROUWEN IN DE GEMEENTE DEVENTER'

De gemeente Deventer heeft voor mensen die willen trouwen of hun partnerschap in de Gastvrije Hanzestad willen laten registreren per 1 november de beschikking over een videoband met daarop de trouwlocaties en de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand.

De band kan aankomende (echt)paren helpen bij het maken van een keuze op welke plaats zij hun huwelijk willen laten sluiten of hun partnerschap willen laten registreren. Daarnaast stellen de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand zich voor.

Locaties

De locaties waaruit geïnteresseerden kunnen kiezen, zijn het Landshuis, het Stadhuis (diverse ruimten), Huis Nieuw Rande (ook diverse ruimten) en het voormalige gemeentehuis van Diepenveen in Schalkhaar.

Buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand

De buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand die zich voorstellen, zijn H.J. van Baalen, G.H. Beker-Voorink, B.J.M. Duimel, M.T.C. Burgers-Eetgerink, H.J. Denekamp en M.A.D. Ras.

Productie

Auke Pluim van Cross Fade Video heeft de band in opdracht van de afdeling Burgerzaken van de gemeente vervaardigd. Voor de videoband wordt een waarborgsom van 25 gulden gevraagd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie