Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internatio-Müller realiseert technologie in Calandtunnel

Datum nieuwsfeit: 31-10-2000
Bron: Internatio-Müller N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Internatio-Müller N.V.

Rotterdam, 31 oktober 2000
Internatio-Müller N.V. realiseert technologie in Calandtunnel voor 50 miljoen gulden Imtech, de divisie Techniek van Internatio-Müller N.V., heeft opdracht ontvangen voor de ontwikkeling en realisatie van de complete technologie in de Calandtunnel. Deze 1.100 meter lange tunnel maakt deel uit van de snelweg A-15 en speelt een belangrijke rol in de verbetering van de bereikbaarheid van het Rijnmond-gebied.

De opdracht is door Rijkswaterstaat en de Combinatie Caland Tunnel (CCT) verstrekt aan Imtech Projects West. In de Calandtunnel is Imtech Projects West verantwoordelijk voor: de energievoorziening, noodstroom, no-break systemen, tunnelverlich-ting, ventilatiesystemen, pomp- en overdrukinstallaties, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie