Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond reconstructie Zwartbroekweg Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch

Informatieavond reconstructie Zwartbroekweg

do 26 oktober 2000

Op 1 november aanstaande organiseert de gemeente een informatieavond over de reconstructie van de Zwartbroekweg. In het kader van de reconstructie, die in 2000/2001 wordt uitgevoerd, worden er ook enkele wijzigingen in de uitvoering en functie van deze weg doorgevoerd, die alleen kunnen worden genomen op basis van een verkeersbesluit. Deze wijzigingen zijn:


- invoeren van een 30 km/h-zone op het gedeelte tussen de Larenweg en Lugteren;


- bestemmen voetpad Lugteren langs parkeerterrein als fietspad;

- de bushalte aan de noordzijde van de weg Lugteren ter hoogte van het parkeerterrein circa 20 meter verschuiven in de richting van de Larenweg.

Zoals gebruikelijk wordt er in de procedure voor een dergelijk plan een informatieavond gehouden. Op deze avond gaat H. Mulder, verkeerskundige van de gemeente, het plan ter beoordeling aan u voorleggen. Natuurlijk krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats in de basisschool t Schrijverke, Patgonstraat 1 en begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie