Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen Agrarische Vertegenwoordiging Buitenland

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Benoemingen Agrarische Vertegenwoordiging Buitenland

1 november 2000

Dr.ir. H.S.B.M. van Asperen, thans werkzaam als landbouwraad te Nairobi, is per februari 2001 benoemd tot Landbouwraad te Wenen met als werkgebied Oostenrijk, Slovenie, Zwitserland. De heer van Asperen vertegenwoordigt Nederland tevens bij de International Atomic Energy Agency (IAEA), de UN Industrial Development Programme (UNICO) en de International Union for the Conservation of Nature (IUCN). Hij volgt hiermee drs. J.B. Pieters op die benoemd is als Landbouwraad te Londen.

Ir. A.J.A. van Royen is met ingang van 1 oktober 2000 gedetacheerd als Landbouwraad bij de permanente vertegenwoordiging van Nederland bij de OESO te Parijs. De heer Van Royen was in zijn laatste functie interim directeur Voedingscentrum.

Ir. R.P. Lapperre, thans werkzaam als Senior Beleidsmedewerker Handelspolitiek bij de directie Internationale Zaken, wordt begin februari 2001 gedetacheerd als Landbouwattaché bij de permanente vertegenwoordiging van Nederland bij de wereldhandelsorganisatie (WTO) te Geneve.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie