Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburg presenteert arbeidsmarktplan voor asielzoekers

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Limburg presenteert ambitieus arbeidsmarktplan voor asielzoekers

De Limburgse arbeidsmarktpartijen, verenigd in het Vertrouwenspact Werkgelegenheid, willen het gedwongen nietsdoen van asielzoekers omzetten in een voorbereiding op toelating in Nederland en haar arbeidsmarkt. Enerzijds biedt de krapte op de arbeidsmarkt voor deze doelgroep nieuwe kansen en mogelijkheden, anderzijds kan door het beschikbaar komen van arbeidskrachten de economische bedrijvigheid blijven groeien.

Namens Gedeputeerde Staten van Limburg en de partners in het 'Pact', zal gedeputeerde drs. J. Tindemans morgen een voorstel om de komende drie jaar 550 asielzoekers te scholen, aanbieden aan minister dr. W. Vermeend van Sociale Zaken en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie