Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oogst 1e vuurwerkcontrole Maastricht honderdvijftig kilo

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 1-11-2000 Persberichten Regiopolitie Limburg-Zuid Woensdag, 1 november 2000 (JvK)

Maastricht, eerste vuurwerkcontrole: honderdvijftig kilo vuurwerk

Maastricht_eerste_vuurwerkcontrole De politie van Maastricht en Sittard heeft dinsdag bij een vuurwerkcontrole in totaal honderdvijftig kilo in Nederland verboden (voornamelijk sier-)vuurwerk in beslag genomen. De controle vond plaats tussen 10.00 en 18.00 uur aan de binnen de districten gelegen grensovergangen, waarbij nauw werd samengewerkt met de Belgische politiediensten. Het in beslag genomen vuurwerk werd aangetroffen bij twaalf personen die elk een bekeuring kregen variërend van 150 tot 500 gulden. In verband met de naderende jaarwisseling zullen deze controles ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie